Icha!
Hi, Icha!

Heard you were married! Congratulation!

I apologised I weren't (and couldn't) be there to witnessing my favourite little Angel as the matter fact already a grown up beautiful Woman and threw a Wedding ceremony!

ICHONK!

When my phone rang and then we have a chit-chat and you were telling me that you're getting married, you will have no idea how happy I were at that time!

and I still am (and will always be)

It feels so magical that my very best friend already took her next step in her beautiful life, and chose a gentleman to be friend with for her lifetime.

(AHO! you know you're lucky enough to have Icha as your Wife, don't ever try to make her feel sad - even just a bit) 

I won't recall the time the time that we made a stupid act and wishing that almost every anime(s) that we knew are real. (Because I still hoping they were real)

I am so sorry for being a total bad (or maybe the worst) friend, please, 

I really wanted to be there, You know I want to,

hope you will forgive me, 
(Gonna buy you Bleach comic from 1 - 50, if this will helping you to forgive me, I hope, hehe) 

Congrats yah Icha,

I Love you, you know I do.


YOU ARE SO BEAUTIFUL

0 Comment
Comic Con Jakarta 2015
I went to comic con Jakarta 2015, unplanned. Really. I was browsing some action figures, online, then out of nowhere I found a conversation about comic con, I can't help but  googled about the schedule, turns out today is the last day of the comic con, how lucky I am!

few hours later I ordered Grab-Bike to go to JCC, without knowing If there's still an available ticket slot and if yes, I don't really know how much the ticket is.

I arrived at JCC hall B with so much expectation (The ticket price is 90k btw!), then I came in, and yeaaaaay, so much crowd as expected. So many cosplayer as expected, but not that much action figures booth which really is drowning my expectation, because the reason I went to the comic con is to buy one or two action figures which I can't find in that place, which kinda sadden, a bit, hmmm, quite much.

I saw Dart Vader anywhere, and Star Wars toys anywhere, and Light Saber, and such and such.

But Thank God I found board game area so I can spent my time in that place because I already spent 90k for entering this lace.

I can not just go without enjoying nothing.

Then I bought a cute card game.

Haha!

So anyway, I don't think comic con ticket is worth it, since I once went to the same kinda event for free but has so much more toys and less crowd and I was satisfied.

But umm, well, comic con was held in JCC anyway.




1 comments
Jepit Jingga - 1

“Kamu satu-satunya temanku” Siara mengecup Jepit rambut jingga, jepit rambut Ajaib, pemberian kesayangan.


Saat itu matahari memancarkan sinarnya tanpa segan, saat itu jepit rambut Siara masih berada di atas bantal, tepat disamping telapak tangan kecil yang menelungkup seperti boneka, satu-satunya hal yang mebuat tangan itu seperti manusia, hanya karna Siara bernafas berat, nafas berat yang lambat, yang panjang, yang bersuara.
Sinar matahari semakin terang, Siara masih terbaring di tempat tidurnya, meski matanya sudah terbuka, dengan perlahan Ia meringkup sembari meletakkan kedua telapak tangannya untuk menutup telinga, gadis kecil itu tidak ingin mendengar apapun, tidak bahkan suara nafasnya.
Ia masih berusaha menutup semua suara yang memasuki gendang telinganya, Siara membiarkan matanya terbuka, dia tidak bisa membiarkan matanya tertutup, dia harus melihat, meski dengan telinga tertutup dan badan meringkuk.
Jepit rambut itu tidak bergerak, suara-suara itu masih berarak, membuat Siara berharap untuk tuli sejenak.
Dia menyerah, telinga itu terbuka, jepit rambut itu kini di kepala.
Kaki mungil nan cantik menapaki lantai, meninggalkan tempat tidur, meninggalkan tempat berlindung, membuka pintu dengan sendu.
“Mamah, Papah”
“Sudah bangun, sayang”

..... (To be continued)
0 Comment
Crouching Tiger Hidden Dragon
Gue selalu suka film kolosal CINA!

Ini film udah lama banget pengen ditonton, dari waktu kecill. Dulu sampai beberapa kali ketiduran kalau nonton ini di RCTI, karna selalu jam 10 ditayanginnya, layar emas RCTI, remember, anyone?

Beberapa hari lalu kesampean nonton ini dari start sampai end.

It's simply beautiful, and when I say beautiful, I mean it.

Picture from:
http://punchingthewallsofreality.com/


Stunning choreography, act, and the music, of course! The movie leave me speechless, All I can say is only 'Beautiful'  

Jalan cerita yang ga complicated, ga ambisius, cenderung sangat ringan, tapi on point. It makes me questioning my life, sih. Hahahahahha. 

By the way, You have my Hands down, komandan Ang lee!


1 comments
7 September
Sebentar lagi 7 September

Iya, Papah sebentar lagi Ulang Tahun. Miss you so bad, Dad! Ga ada berkurangnya kangen ini, I though it will getting better at the 2nd year since you're gone, but no it's not. Not at all.

My friend said that, the pain will not disappear, and it will not get any easier, but I will learn a lot to try to embrace it.

And, Yes

I try, Dad, I learn, quite a lot, but not enough to hid the pain.


Now I want to gather all songs that you've wrote, learn to play your favorite bass, for me to remembering those little pieces you left in this world.

For me to feel your presence.


1 comments
"Unacceptable!" That's what she said.
Apa sih manusia ini, makhluk yang selalu ga merasa cukup, Minta A, terus dikasih A, eh minta A^, dikasih A^, minta A^^, yah.... namanya juga Manusia, punya nafsu.


Intinya hari ini adalah hari kesal gue terhadap beberapa hal, ga puas, merasa ga adil, dan hal-hal klise lainnya.

Terus malah main ke gramed dan beli barang-barang ga penting yang ga bikin makin pinter.



Sudah cukuplah gerutu-an gue hari ini. Let's start reading!

0 Comment
Traveling
Banyak orang yang suka traveling, terlepas dari keliling indonesia, sampe keliling dunia, atau bahkan hanya keliling kota, yan penting jalan-jalan. Most of my friends love traveling katanya mereka menemukan makna hidup di situ, belajar menghargai alam, juga menemukan jati diri.


Kemudian gue iri.

Kemudian gue mulai berandai-andai kapan gue bisa travelling biar keren, biar bisa foto, biar gue bisa menemukan hal-hal yang berbahu filsafat di kehidupan gue yang selama ini entah kemana, dan disitulah gue mulai browsing-browsing tiket, ngincer daerah wisata domestc sampai manca negara (yang deket aja, negara tetangga biar ga sesek pas bayar).

Aduh... tiket mahal yah. 

Apalah gue ini cuman rakyat jelata yang mau liburan aja ditunda mulu.

Tapi dengan melihat pola hidup gue yang teramat gak sehat, maybe travelling isn't my thing. Gue sangat menikmati spending my weekend di kamar dan pesen makan online. Gue menikmati jalan-jalan ke mall sepi beli makanan kesukaan, main game kesukaan, nonton film indonesia jelek, beli cemilan ga penting, terus baca novel fantasi yang keren.

Tapi gue emang butuh liburan sih, 

Udah beberapa kali pengen banget mencet tombol book hotel sama tombol buy ticket. Impulsif parah. 

I am not a traveler junkie, indeed, but keen to know that I really need a fresh air today, not for finding my true self or another fancy reason, I just need to relieve my stress.





1 comments
Belakangan sering ngerasa pusing atau sesek nafas, mostly gue ga ngerti apa yang nge trigger, darah rendah mungkin, darah tinggi mungkin, kolesterol mungkin, kurang tidur mungkin.

Stress mungkin.
1 comments
New Game : Bravely Default!
Yay!
Barusan Ridhwan dateng ke kantor buat ambil surat pajak, dan dia bawa BRAVELY DEFAULT! Kemudian gue bahagia sekali, lagi kosong game dan ada temen yang minjemin, what can you ask for more? Hahahahha, Katanya sih game ini 3 bulan game time, + stuck 6 bulan karna bos nya susah banget dikalahin, hahahaha. Yah..... makin penasaran kan gue.

Gue ga mainin ulang Zelda: A Link between worlds, karna meskipun unlock hero mode, tetep aja gampang, karna puzzle nya sama, but it's really worth to be on my top collection.

Back to Bravely default! Jarang banget main game JRPG, tapi berkali-kali liat trailernya dan gue sangat tertarik, ceritanya oke soalnya, karakter nya juga keren-keren, really can't wait to play it.

Pengen cepet-cepet tamatin juga, karna ada sequelnya: Bravely Second!




0 Comment
I have finished Zelda: Link Between Worlds!
I'm not really into game, bukan seorang cewek yang addicted into game(s), bukan juga yang ga suka main game. I do really love it. Masudnya ga really into game itu.... gue bisa hidup tanpa main game (probably) .

Jadi jadi?

About 2 weeks ago I just bought Nintendo 3DS, which is my first console.... and I also bought a game (What's a console without a game anyway?), I picked "Zelda : A link Between Worlds". The game is really good I must say! .... err... no! i t's anAWESOME game! The story line, graphic, and the puzzles are incredibly AWESOME!



Pertama beli


Pertama Main


Ending : Ini lucu, makannya gue masukkin

Ending: Ini sweet gaboleh ga dimasukkin

Ending: This is Gorgeous. Masa ga dimasukkin?



0 Comment